Skip to main content

pfeil_redlatest videos

pfeil_bluesocial news

21.02.18

Universal Music Hrvatska

5 Seconds of Summer nam pripremaju novitete - uskoro stiže njihov novi singl "Want You Back"! <3

5 Seconds of Summer
No matter where I go / I’m always gonna want you back // Pre Save #WANTYOUBACK ➟ 5sosuk.lnk.to/PreSave

22.02.18 4PM (PT) // 23.02.18 12AM (GMT) 11AM (AEDT)
... See MoreSee Less

20.02.18

Universal Music Hrvatska

Milky Chance pozivnica za koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, 27. veljače! Mi ćemo sigurno biti tamo :)

Premium Events
word from Clemens...shareajte i izvuci cemo random dobitnika
... See MoreSee Less

19.02.18

Universal Music Hrvatska

#Videopremijera!
James Bay je predstavio video za "Wild Love", u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje Natalia Dyer iz "Stranger Things": umhr.lnk.to/WildLoveJB/youtube. 💕

James Bay
WILD LOVE video 🦋 jamesbay.lnk.to/wildloveFp/youtube
... See MoreSee Less

Diplo za proljetne mjesece priprema objavu EP-a "California", a kao najavnu pjesmu tog izdanja slušamo "Look Back" ft. DRAM: umhr.lnk.to/LookBackDiplo. 🎧 ... See MoreSee Less